085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenBlowing Grasses Jade
clarissa

Blowing Grasses Jade Standaard Gordijnen

ÔéČ┬á20,25
5361

Over Blowing Grasses Jade

Wuivende pluimgrassen in een prachtige groene kleur versieren deze mooie witte plooigordijnen of  ringgordijnen. Voeg een vleugje natuur aan je huis toe en bepaal de hoeveelheid lichtinval door te kiezen uit een lichtfilterende of verduisterende voering. Standaard worden deze gordijnen geleverd met een lichtfilterende voering.

Op haar reizen heeft ontwerpster Clarissa Hulse zich laten inspireren door de prachtige natuur, met deze witte gordijnen kun jij een stukje natuur in jouw huis halen en vallen de blauwe pluimgrassen mooi langs je ramen.

Je kunt een gratis kleurstaal bestellen zodat je deze gordijnstof in het echt kunt zien en voelen.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren