085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Blowing Grasses Jade Rolgordijn

ā‚¬Ā 22,40
3715

Over Blowing Grasses Jade

Deze pluizige grassen hebben hun weg naar het doek gevonden, door ontwerpster Clarissa Hulse verzameld op het Griekse en Britse platteland en op de stof gedrukt. Zo is het originele ontwerp ontstaan en de print is nu beschikbaar voor zowel vouwgordijnen als rolgordijnen bij Tuiss raamdecoratie. Een unieke kans om bijvoorbeeld een lichte en luchtige keuken te creƫren of een stijlvolle slaapkamer. Een snelle restyle voor elke ruimte in huis die wat levendigheid kan gebruiken.

Clarissa Hulse neemt je keer op keer mee op haar prachtige verre reizen. GeĆÆnspireerd door de natuur heeft ze de mooiste patronen tot leven gebracht in haar studio in Noord-Londen. Wil je meer hypermoderne innovatie in je huis? Dan heb je geluk! Dit product is namelijk beschikbaar voor de slimme SmartView-upgrade, geef jezelf het ultieme gebruikersgemak in huis, laat onhandige koorden in het verleden.

Met trots tonen we deze nieuwe collectie, een stukje design voor elk interieur. Speciaal voor jou, op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren