085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
scion

Blomma Tangerine Rolgordijn

ā‚¬Ā 30,00
3750

Over Blomma Tangerine

Dit is een van de meest zomerse designs uit de Scion Living rolgordijnen Collectie. Het mooie patroon in een warm kleurenpalet is zo gerangschikt dat er een een funky print ontstaat. De bloemenprint heeft een echte scandi-vibe en creƫert een trendy sfeer. Kies voor dit rolgordijn met een verduisterende voering als je dit product in een slaapkamer hangt.

Het hippe merk Scion kenmerkt zich door vrolijke kleuren en strakke, door ScandinaviĆ« geĆÆnspireerde ontwerpen, die je kamer een frisse en vrolijke twist geven. En heb je al gehoord dat je met dit topproduct zelfs de technologie naar een hoger niveau kunt tillen? Kies voor de slimme SmartView-upgrade en gun jezelf het ultieme gebruiksgemak in huis.

Ben je benieuwd naar dit ontwerp? Vraag dan kosteloos een kleurstaal aan. Bij iedere bestelling wordt dit product op maat gemaakt!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Nauwkeurige zijwaartse besturing aan de zijde van jouw voorkeur
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren