085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bijou Linnen Peer Vouwgordijn

ÔéČ┬á21,75
703

Over Bijou Linnen Peer

Deze warme diepgroene kleur straalt een kalme en rustige sfeer uit. Met dit vouwgordijn maak je van je huiskamer of slaapkamer en knusse fijne plek om te verblijven. De stof bestaat uit een linnen mix en deze structuur geeft een extra charmant effect aan deze raamdecoratie.

Dit vouwgordijn wordt voor jou op maat gemaakt, waarbij je kunt kiezen of je een verduisterende voering wilt of toch liever een voering met wat meer transparantie zoals de lichtfilterende voering. Standaard wordt het vouwgordijn zonder voering geleverd. De luxe nikkel kettingbediening krijg je gratis meegeleverd.

Wist je dat er een slimme upgrade beschikbaar is voor dit product? Kies voor de SmartView upgrade, bedien jouw raamdecoratie waar en wanneer waar jij dat wilt via de SmartView-app of de optionele afstandsbediening.

Wil je deze kleur thuis bekijken? Bestel dan een gratis kleurstaal om dit thuis te vergelijken! Wij maken je dit vouwgordijn altijd met de hand op maat bij elke bestelling.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren