085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bijou Linnen Eendenei Vouwgordijn

ā‚¬Ā 23,20
707

Over Bijou Linnen Eendenei

De kleur eendenei komt terug in een groot deel van ons assortiment vouwgordijnen, rolgordijnen en wave gordijnen, maar ziet er op verschillende stofstructuren toch steeds anders uit. Bij dit vouwgordijn maakt de combinatie van de kleur Eendenei met de linnen-mix stof het een van onze favorieten. De pasteltint straalt rust uit en geeft tegelijkertijd een moderne touch aan je inrichting.

Dit vouwgordijn is geschikt voor alle ramen in het huis omdat je per kamer kunt kiezen of je een lichtfilterende, of verduisterende voering wilt. Wil je geen voering? Kies dan voor de standaard optie. De luxe nikkel kettingbediening krijg je gratis meegeleverd en maakt het vouwgordijn eenvoudig om te bedienen.

Wil je dit product nĆ³g meer laten uitblinken? Dan is onze slimme SmartView-upgrade de perfecte keuze, waarmee je jouw nieuwe raamdecoratie met slechts een simpele druk op de knop kunt bedienen.

Twijfel je nog over de kleur? Vraag kosteloos een kleurstaal aan en vergelijk de tint thuis met je inrichting! Wij maken, bij bestelling, je raamdecoratie altijd op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren