085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bella Reiger Turquoise Gordijnen

 44,25
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5084

Over Bella Reiger Turquoise

De Bella Heron Turquoise gordijnen zullen je kamer voorzien van een een blauw met groen afwisselende achtergrond, met prachtige roze en oranje bloemen en een delicate reiger op de voorgrond. Het gordijn geeft karakter aan je kamer en is een echte blikvanger.

De lichtfilterende voering laat het licht zachtjes door. Je kunt ook upgraden naar de optie met verduisterende voering voor volledige lichtbeheersing en privacy wanneer je dat het meest nodig hebt.

Tip! Wanneer je de gordijnen wilt ophangen en je een hoog plafond hebt, kun je beter kiezen voor gordijnen met dubbele plooi. Hierdoor vallen de gordijnen tot aan de onderzijde mooi in plooi.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren