085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Belize Natuurlijk Wit Rolgordijn

ā‚¬Ā 22,00
2059

Over Belize Natuurlijk Wit

Breng een luchtige en serene sfeer in uw ruimte met ons Belize Natuurlijk Wit Rolgordijn. Dit prachtige gordijn straalt een tijdloze elegantie uit en voegt een vleugje frisheid toe aan uw interieur. Met zijn natuurlijke witte tint past het perfect bij verschillende kleurenschema's en inrichtingsstijlen, van modern tot klassiek.

De zachte stof zorgt voor een delicate filtering van natuurlijk licht, waardoor een rustgevende en kalme ambiance ontstaat. Of u nu uw slaapkamer, woonkamer of eetkamer wilt verfraaien, het Belize Natuurlijk Wit Rolgordijn voegt een vleugje ingetogen luxe toe aan elke ruimte. Kies uit verschillende ophangopties en voeringen om de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit te creƫren.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 40% Polyester, 60% Paper
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren