085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Aye Aye Captain Mineraal Vouwgordijn

ā‚¬Ā 37,60
819

Over Aye Aye Captain Mineraal

ARRR! Is jouw kleine piraat klaar om op avontuur te gaan met het Aye Aye Captain Mineraal vouwgordijn uit onze Sanderson collectie? Dit pronkstuk is niet weg te denken uit een speelse kamer met een nautisch thema, alles om ervoor te zorgen dat jouw avonturier zich helemaal de held voelt in hun verhaal!

Naast het leuke patroon is er ook nog een keuze aan upgrades voor dit schip. Kies voor een lichtfilterende voering als je de kleinste piraat nog niet wilt laten wakkerschrikken van de vroege zonnestralen. De verduisterende voering is perfect om in alle privacy plannen te bedenken voor het volgende avontuur. Kies je eigen avontuur met de  raamdecoratie van Tuiss.

Bewonder dit prachtige product in het echt voordat je een keuze maakt door een gratis sample op de website te bestellen. Indien er een match gevonden is maken wij van TUISS altijd je raamdecoratie volledig op maat.

Oldschool bediening niet zo jouw ding? Kies er dan voor om onze SmartView-upgrade te gebruiken om jouw nieuwe raamdecoratie naar een hoger niveau te tillen. Elektrisch en ultiem gebruiksgemak via de SmartView-app.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren