085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Avalon Kiezelgrijs Rolgordijn

ā‚¬Ā 6,40
2014

Over Avalon Kiezelgrijs

Ontdek de perfecte mix van stijl en functionaliteit met het Avalon Kiezelgrijs rolgordijn. Deze lichte grijze tint voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur en creƫert een rustgevende ambiance in elke kamer. Gemaakt van hoogwaardige lichtfilterende stof, biedt dit rolgordijn zachte lichtregeling en de gewenste privacy.

Voeg niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje luxe aan je interieur met het Avalon Kiezelgrijs rolgordijn. Dit op maat gemaakte product is ontworpen om perfect te passen bij jouw stijl en behoeften.

Bij Tuiss begrijpen we dat het kiezen van de juiste kleur belangrijk is. Daarom bieden we gratis kleurstalen aan, zodat je de lichte grijze tint van het Avalon Kiezelgrijs rolgordijn kunt ervaren en vergelijken met je eigen interieur. Laat je inspireren en transformeer je ruimte met dit prachtige rolgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren