085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenAvalon Natuurlijk Grijs

Avalon Natuurlijk Grijs Rolgordijn

ÔéČ┬á8,00
1995

Over Avalon Natuurlijk Grijs

Avalon Natuurlijk Grijs is d├ę uitstekende keuze als je op zoek bent naar een stoer, trendy rolgordijn! De lichtgrijze tint geeft elke ruimte een knusse uitstraling en zorgt voor een echt finishing touch effect.

De lichtfilterende werking van dit rolgordijn geeft een perfecte beheersing tussen lichtinval en privacy in jouw woonkamer, kantoor of keuken! Het rolgordijn kan zowel aan het plafond opgehangen worden, als door middel van een zij- en wandbevestiging.

De raamdecoratie wordt geleverd met gemakkelijk te monteren universele beugels. Deze raambekleding heeft een verfijnde look en veel praktische voordelen. Dit frisse rolgordijn wordt afgewerkt in een sterke roestvrije aluminium rolbuis.

Wil je deze kleur graag goed kunnen beoordelen? Vraag dan kosteloos een kleurstaal aan! Bij plaatsing van de bestelling wordt dit product standaard op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren