085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Avalon Echt Zwart Rolgordijn

ā‚¬Ā 8,00
2306

Over Avalon Echt Zwart

Maak kennis met het Avalon Echt Zwart rolgordijn, een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Dit rolgordijn combineert functionaliteit met een strakke uitstraling en is perfect voor het creƫren van privacy en het filteren van het licht.

Het diepe zwarte kleurenschema zorgt voor een elegante en moderne uitstraling, terwijl het lichtfilterende materiaal zorgt voor een zachte en diffuse lichtinval. Of je nu een gezellige woonkamer, een stijlvol kantoor of een rustgevende slaapkamer wilt creƫren, het Avalon Echt Zwart Rolgordijn past perfect bij elke ruimte.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren