085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Avalon Azuur Rolgordijn

 5,60
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3130

Over Avalon Azuur

Ben je op zoek naar een rolgordijn in een rustig, maar vrolijke kleur dat licht mag doorlaten? Bekijk dan onze Avalon Azuur! De diepblauwe tint geeft een koele, rustgevende en frisse uitstraling aan je interieur. Bovendien kun je blauw goed combineren met andere kleuren. 

De lichtfilterende stof zorgt ervoor dat wanneer je het rolgordijn naar beneden doet, de kamer niet volledig donker zal zijn.

Benieuwd naar de stof? Bestel dan de gratis kleurstaal van Avalon Azuur! Alle raamdecoratie wordt bij Tuiss volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren