085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Aurelia Velvet Onyx Standaard Gordijnen

 28,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5284

Over Aurelia Velvet Onyx

Vul je huis met comfort en schoonheid met deze majestueuze Aurelia Onyx plooigordijnen of ringgordijnen uit onze Harlequin collectie. De stof heeft een pluche met fluwelen structuur en geeft je interieur een luxe uitstraling terwijl de beige met grijze kleur de nodige warmte toevoegt. De diepe tint van deze gordijnen maakt het rijke toevoeging voor iedere kamer en de textuur in de stof geeft het diepte.

We maken deze gordijnen op maat en voorzien ze optioneel van een verduisterende of een lichtfilterende voering. Standaard worden deze gordijnen ongevoerd geleverd. Ben je benieuwd naar deze Aurelia Onyx gordijnen? Bestel snel jouw gratis proefstaal en ontvang een stukje van deze gordijnstof thuis. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren