085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Amity Velvet Houtskool Standaard Gordijnen

 25,20
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5274

Over Amity Velvet Houtskool

Het merk Harlequin staat bekend om de prachtige kleuren en rijke patronen, waaronder deze grijs met witte Amity Velvet Houtskool gordijnen. De fluwelen gordijnstof is versierd met silhouetten van paardenbloemen. 

Een vrolijk botanisch patroon dat goed tot zijn recht komt in moderne woonkamers, slaapkamers of kinderkamers. Omdat je kunt kiezen of je deze grijze gordijnen ongevoerd wilt of met een lichtfilterende of verduisterende voering zijn ze geschikt voor iedere kamer in huis.

We maken deze gordijnen als plooigordijn met een dubbele plooi voor een wat traditionelere look of als ringgordijn voor een stoerdere look.

Bestel jouw gratis kleurstaal en bekijk deze mooie Amity Velvet Houtskool gordijnstof in het echt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren