085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Amity Linnen Mist Standaard Gordijnen

 28,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5253

Over Amity Linnen Mist

Het merk Harlequin staat bekend om de prachtige kleuren en rijke patronen, waaronder deze zachtblauw met witte Amity Linnen Mist gordijnen. De soepele gordijnstof van linnenmix is versierd met silhouetten van paardenbloemen. Een vrolijk botanisch patroon dat goed tot zijn recht komt in moderne woonkamers, slaapkamers of kinderkamers.

Je kunt kiezen of je deze lichtblauwe gordijnen ongevoerd wilt of met een lichtfilterende of verduisterende voering en ze zijn geschikt voor iedere kamer in huis. We maken deze gordijnen als plooigordijn voor een wat traditionelere look of als ringgordijn voor een stoerdere look.

Bestel jouw gratis kleurstaal en bekijk deze mooie Amity Linnen Mist gordijnstof in het echt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren