085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Alto Wit - 50mm Lamellen PVC Jaloezie

 13,50
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de lamelmaat
Lees meer >

Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
17264

Over Alto Wit

Deze Alto Wit PVC jaloezie geeft een frisse uitstraling aan je interieur. De jaloezie is gemaakt van imitatiehout en is 100% vochtbestendig , waardoor dit product een perfecte keuze is voor de badkamer en keuken. Bovendien kan je deze raamdecoratie super gemakkelijk schoonmaken, omdat het materiaal is gemaakt van PVC! 

De witte faux wood jaloezie is super eenvoudig te bevestigen, er worden universele beugels bij geleverd die geschikt zijn voor elke manier van monteren.

Wil je de kleur goed beoordelen? Bestel dan snel je gratis kleurstaal! Bij bestelling wordt dit product op maat voor je gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • Advanced Polymer
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Hoogwaardig bedieningsmechanisme voor eenvoudig kantelen en omhoog/omlaag bewegen
  • Bijpassende koorden en koordgewichten, sierlat en onderlat.
  • Consistente kleur latten van imitatiehout, vochtbestendig en vlamvertragend
  • Let op: minstens 70 mm is nodig om 50 mm lamellen houten jaloezieën in het kozijn te plaatsen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren