085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Rolgordijnen

Rolgordijnen met verschillende bedieningsopties bieden ultiem gemak en aanpasbaarheid, of je nu de voorkeur geeft aan kettingbediening , slimme, op afstand bedienbare systemen of rolgordijnen zonder boren. Kies de bedieningsmethode die bij jouw levensstijl past en geniet van moeiteloze controle over licht en privacy in jouw ruimte.

 • Standaard Rolgordijnen
  Op zoek naar simpel, maar prachtig? Dan ben je bij onze standaard rolgordijnen aan het juiste adres! Kies uit verschillende voeringen om je rolgordijn te personaliseren.
  Klik hier
 • Dubbel Rolgordijnen
  2 rolgordijnen in 1! Een verduisterende rol en transparante rol samen betekent: de perfecte combinatie voor optimale privacy & lichtinval!
  Klik hier
 • Duo Rolgordijnen
  Laat het licht zachtjes, maar mooi je kamer binnenvallen met deze prachtige duo rolgordijnen! Kies uit verschillende kleuren om van jouw huis een thuis te maken!
  Klik hier
 • Rolgordijnen Zonder Boren
  Je rolgordijn binnen no-time bevestigen zonder gedoe met boren en schroeven? Wij snappen je! Neem een kijkje bij de collectie rolgordijnen zonder boren!
  Klik hier
 • Elektrische Rolgordijnen
  Ontdek ultiem gemak door de gemotoriseerde SmartView rolgordijnen! Bedien 1 of meerdere rolgordijnen met de SmartView App. Met 1 druk op de knop bedien je de raamdecoratie in je kamer naar de gewenste positie.
  Klik hier
 • Dakraam Rolgordijnen
  Geniet van nachtrust met onze dakraam rolgordijnen zonder boren van de bekendste merken! Kies uit verschillende tinten of speelse patronen.
  Klik hier

laat je inspireren