085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Ahisma Luxe Faux Zijde Slate Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5548

Over Ahisma Luxe Faux Zijde Slate

We love zijde-look! Deze glanzende stof ziet er uit als zijde en geeft je interieur een rijke uitstraling. De metaalkleurige grijstinten van deze Ahisma Luxe Faux Zijde zijn elegant en verfijnd. 

Omdat grijs een fantastische neutraaltint is gaat het goed samen met verschillende interieurstijlen en de combinatie met de prachtige textuurstof geeft je huis een eigentijdse uitstraling. We maken deze gordijnen voor je op maat als plooigordijnen met een enkele plooi of een dubbele plooi, of als ringgordijnen. Zo kun je ze een stoere of meer traditionele look geven.

Deze donkergrijze ringgordijnen en plooigordijnen zijn geschikt voor iedere kamer in je huis, omdat je kunt kiezen uit verschillende voering opties. Kies voor slaapkamers een verduisterende voering en voor woonkamers een lichtfilterende voering. Liever ongevoerd? Ook dat is mogelijk! Zo ben je verzekerd van de juiste hoeveelheid privacy en lichtinval in je hele huis.

Benieuwd naar deze grijze Ahisma Luxe Faux Zijde Slate gordijnen? Bestel nu jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren