085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Ahisma Luxe Faux Zijde Parel Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5542

Over Ahisma Luxe Faux Zijde Parel

Heerlijke lichte parelkleurige gordijnen met een luxueuze uitstraling! De combinatie van de witte tint op de zijde-look stof geeft je inrichting een beetje glamour.

De neutrale, gebroken witte kleur gaat samen met veel interieurstijlen. Omdat de zijde-look stof textuur heeft geef het diepte aan je interieur. Het is daarom geen verrassing dat deze parelkleurige zijde-look gordijnen populair zijn. We maken ze voor je als ringgordijn of als plooigordijn met een enkele of een dubbele plooi.

Ook aan voeringopties is gedacht, kies voor een ongevoerde versie of een lichtfilterende of verduisterende voering. We maken deze gordijnen speciaal voor jou op maat!

Benieuwd? Bestel nu jouw gratis kleurstaal van deze Ahisma Luxe Faux Zijde Parel gordijnen.  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren