085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVouwgordijnenEffen VouwgordijnenAhisma Luxe Faux Zijde Parel & Steen

Ahisma Luxe Faux Zijde Parel & Steen Vouwgordijn

ā‚¬Ā 33,00
850

Over Ahisma Luxe Faux Zijde Parel & Steen

Neutrale tinten met een twist, dit Ahisma Luxe Faux Zijde Parel vouwgordijn met zijn gecoƶrdineerde pompomrand voegt een geheel nieuw element toe aan een moderne inrichting. De gladde afwerking van de imitatie zijde zorgt voor een luxueuze afwerking van je raam, terwijl de leuke, bungelende pompons een speelse touch zijn.

Het vouwgordijn wordt standaard geleverd met een verduisterende voering. Deze voering is ook super handig wanneer je het vouwgordijn op wilt hangen in je slaapkamer! Zo kun je zelfs op zwoele zomerochtenden genieten van een donkere kamer en lekker uitslapen.

Ben je benieuwd naar de kleur, de pompons en zijde stof in het echt? Geen probleem! Vraag vandaag nog gratis de kleurstaal aan en ontdek deze thuis. Bij bestelling wordt de raamdecoratie volledig op maat gemaakt.

Heb je gehoord dat er voor dit product een slimme upgrade bestaat? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie met een druk op de knop, met de app of speciale afstandsbediening.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren