085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Ahisma Luxe Faux Zijde Gilt Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5545

Over Ahisma Luxe Faux Zijde Gilt

Met een vleugje glamour is niets mis! Waarom trakteer je je interieur niet op een stukje weelde met deze beige Ahisma Luxe Faux Silk Gilt gordijnen? 

De stof ziet er uit alsof het echt zijde is en de lichte crème en goudkleurige tinten glinsteren in het licht. Deze gordijnen zijn beschikbaar als plooigordijn of als ringgordijn en de lichte beige kleur maakt je kamer helder, vrolijk en ruimtelijk.

Afhankelijk van de kamer waar je de gordijnen gaat hangen kun je kiezen voor een bijpassende voering. Lichtfilterend, verduisterend of ongevoerd. Daarom zijn deze gordijnen geschikt voor iedere kamer in je huis.

Wist je dat deze crèmekleurige zijde-look stof ook beschikbaar is als vouwgordijn en perfect te combineren is met plooigordijnen of ringgordijnen van deze stof?
  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren