085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Ahisma Luxe Faux Zijde Azure Blauw Standaard Gordijnen

 22,95
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5511

Over Ahisma Luxe Faux Zijde Azure Blauw

Deze prachtige blauwe zijde-look gordijnen kunnen we voor je maken als plooigordijn met een enkele of een dubbele plooi, of als ringgordijn. Ze zijn een stijlvolle oplossing voor ieder raam en staan ook prachtig in combinatie met een vouwgordijn in dezelfde stof!

De azuurblauwe kleur in combinatie met de glans van de zijde-look stof geeft prachtige schitteringen in je kamer en de textuur van de stof geeft je interieur diepte. Deze gordijnen zouden in iedere kamer prachtig staan, of het nu de slaapkamer, woonkamer of studeerkamer is.

Omdat je kunt kiezen uit verschillende voering opties ben je verzekerd van de juiste hoeveelheid licht en privacy in je interieur. Standaard worden deze gordijnen ongevoerd geleverd maar we kunnen ze ook voorzien van een lichtfilterende of verduisterende voering.

Benieuwd? Bestel nu jouw gratis kleurstaal van deze schitterende Ahisma Luxe Faux Zijde Azure Blauw gordijnstof.  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren