085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVouwgordijnenLuxe Designs VouwgordijnenWilliam Morris Sunflower Zilvergrijs
william-morris

William Morris Sunflower Zilvergrijs Vouwgordijn

ÔéČ┬á36,00
1470

Over William Morris Sunflower Zilvergrijs

Een van de meest klassieke ontwerpen van William Morris is de Zonnebloem, ontworpen in 1879 en een prachtige aanvulling op onze William Morris collectie in samenwerking met het V&A museum.

De prachtige zonnebloemen zijn verweven met prachtige bladeren, bloemen en bessen, zo lijkt het elke keer als je naar dit vouwgordijn kijkt alsof je weer iets nieuws ziet. De strakke zilvergrijze achtergrond maakt deze raamdecoratie zeer veelzijdig en geschikt voor de slaapkamer, woonkamer, hal, studeerkamer of iedere andere kamer in je huis.

Stem de voering af op de hoeveelheid privacy en licht dat je in de kamer wenst en kies daarbij uit lichtfilterend, verduisterend of thermisch.

Ouderwetse bediening niks voor jou? Probeer dan onze SmartView-upgrade om jouw nieuwe raamdecoratie tot een hoger niveau te tillen. Elektrisch en superhandig via de SmartView-app.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 ├á 27cm hebben
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren