085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Cavendish Aqua Vouwgordijn

 23,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
1722

Over Cavendish Aqua

Blauw is meestal een vrij koele kleur, maar de combinatie met de rijke textuur en zachtheid van de stof geven het een zekere warmte en gezelligheid. De heldere blauwgroene, of oceaanblauwe gordijnstof, brengt moeiteloos levendigheid in je interieur.

Dit vouwgordijn is gemaakt van 100% polyester en daardoor ook geschikt voor in de badkamer of keuken. Polyester is naast waterbestendig ook gemakkelijk vlekvrij te vegen. Bij iedere order wordt dit gordijn op maat gemaakt voor de klant en ongevoerd geleverd. Komt het gordijn in de slaapkamer te hangen? Dan kies je voor de verduisteringsstof. Voor de andere leefruimtes is het mogelijk een voering met lichte filtering toe te voegen.

En heb je al gehoord dat je met dit topproduct zelfs de technologie naar een hoger niveau kunt tillen? Kies voor de slimme SmartView-upgrade en gun jezelf het ultieme gebruiksgemak in huis.

Interieurtip: Combineer dit knalblauwe vouwgordijn met andere blauwtinten in je interieur en de prachtige heldere blauwe kleur komt extra tot zijn recht. 

Bestel de gratis kleurstaal & ontdek de kwaliteit en kleur zelf!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 à 27cm hebben
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren