085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenVogels en Rozen Blauw
cath-kidston

Vogels en Rozen Blauw Gordijnen

ÔéČ┬á28,00
4929

Over Vogels en Rozen Blauw

Haal het buitenleven naar binnen met dit prachtige Vogels en Rozen Blauw gordijn uit de Cath Kidston-collectie. Het ontwerp bevat mooie gedetailleerde vogels en vlinders rond delicaat getekende rozen. De klassieke blauwe tinten van deze gordijnen maken ze perfect voor keukens, eetkamers en slaapkamers.

Het voordeel van gordijnen via Tuiss is dat je zelf kunt kiezen in wat voor uitvoering je de gordijnen wilt hebben. Zo kun je kiezen uit ringgordijnen of gordijnen met dubbele plooi. Nog een voordeel van gordijnen is dat deze bevordelijk zijn voor je akoestiek in je kamer. Grote kamer met weinig stof of meubels zorgen ervoor dat het erg kan galmen in je ruimte. Gordijnen verminderen dit effect doordat deze de geluidsgolven absorberen.

Om de gordijnen nog meer naar jouw voorkeur aan te passen, kun je kiezen voor het type voering. Kies de lichtfilterende voering wanneer het licht je kamer wel binnen mag schijnen in bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of werkkamer. Wil je je gordijnen ophangen in je slaapkamer? Kies dan voor de verduisterende voering zodat je je kamer volledig kunt verdonkeren. Ook op een zwoele zomerochtend met veel licht, kun jij rustig doorslapen en genieten van een optimale nachtrust!

De Vogels en Rozen Blauw wordt, net als andere raamdecoratie van Tuiss, volledig op maat gemaakt. Bestel gauw de gratis kleurstaal en ontdek waar het gordijn het mooist staat bij jou in huis.  

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Cotton
  • Maximale breedte 4,000mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren