085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVouwgordijnenLuxe Designs VouwgordijnenSprings Dawn Chorus Mineraal Blauw
sanderson

Springs Dawn Chorus Mineraal Blauw Vouwgordijn

ā‚¬Ā 47,00
784

Over Springs Dawn Chorus Mineraal Blauw

Delicate blauw vogels vliegen haast van de elegante takken af bij dit vouwgordijn uit de Sanderson collectie. Het creƫren van een knusse en huiselijke sfeer met een moderne touch is een fluitje van een cent door het Springs Dawn Chorus vouwgordijn in Mineraal Blauw! Een huis transformeren naar een warm nestje was nog nooit zo eenvoudig geweest.

Naast de prachtige print is dit product ook nog bijzonder uitgebreid in functie. Een eenvoudig klittenbandsysteem zorgt ervoor dat raamdecoratie losmaken voor reiniging nog nooit zo simpel was! Bovendien is deze fijne, 100% polyester stof ook te voorzien van bijvoorbeeld een lichtfilterende, of zelfs verduisterende, voering. Alle gemakken liggen klaar aan jouw vingertoppen om zo de ideale sfeer te laten ontstaan.

Wil je deze prachtige stof eerst zelf in handen hebben voordat je een definitieve keuze maakt? Wij van Tuiss snappen dat helemaal en kijken er dan ook natuurlijk naar uit als jij een gratis kleurstaal bij ons bestelt! Als je daarna bent overtuigt van jouw favoriet maken wij jouw raamdecoratie volledige naar wens op maat!

Wist je dat dit product ook beschikbaar is voor de elektrische SmartView-upgrade? Geef jezelf de kans om te genieten van deze innovatieve toevoeging en ervaar gebruiksgemak zoals nooit tevoren!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren