085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSplash Verduisterend Whale of a Time
scion

Splash Verduisterend Whale of a Time Rolgordijn

ÔéČ┬á25,50
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3765

Over Splash Verduisterend Whale of a Time

Scion heeft met dit design een eigenzinnige print met een subtiele twist gelanceerd. Deze vriendelijke walvissen hebben een volledig waterdichte behandeling gekregen en op de zachte grijze achtergrond komt dit rolgordijn ook goed tot zijn recht in een rustig interieur.

De stoffen in onze Splash collectie zijn verduisterend en 100% waterbestendig. Zeer geschikt voor ruimtes waar het kan spetteren, zoals de keuken of de badkamer. Het wordt geleverd met een plastic ketting bediening, je hoeft je over vocht of vlekken geen zorgen te maken met dit rolgordijn. Het PVC materiaal is gemakkelijk te reinigen. 

Komt dit gordijn in de kinderkamer te hangen? Bestel gratis de kleurstaal en bekijk het samen met jouw kleintje! Bij elke bestelling wordt dit product op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% PVC
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,200mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • PVC/Glasvezel stof met verduistering
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Nauwkeurige zijwaartse besturing aan de zijde van jouw voorkeur
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren