085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Raamdecoratie in de slaapkamer

 • Een oase van rust
  Een vouwgordijn is een zachte en comfortabele keuze voor jouw slaapkamer. Kies een verduisterende voering om het zonlicht buiten te houden en een energiebesparende voering zodat de slaapkamer knus en warm blijft.
  Klik hier
 • Stijlvolle eenvoud
  Een verduisterend rolgordijn zorgt voor een goede nacht slaap door de verduistering van het licht. Een rolgordijn breder dan het raam zorgt ervoor dat er nog meer licht tegengehouden wordt. Er zijn honderden ontwerpen om je raam nog mooier te maken.
  Klik hier
 • Een goede nachtrust
  De ultieme oplossing voor de slaapkamer. Pliss├ę houdt de warmte vast en zorgt voor aangename akoestiek. De kamer blijft goed donker door een verduisterende voering. Dat allemaal terwijl jij slaapt.
  Klik hier
 • Een warme slaapkamer
  Een energiebesparend rolgordijn is gemaakt van een zachtere en dikkere stof met een thermische voering. Deze is ook nog verduisterend waardoor deze kamer warm en comfortabel is om in te slapen.
  Klik hier
 • Een natuurlijke look
  Geef je slaapkamer een luxe uitstraling door hout te gebruiken. Decoratieve latbanden zien er chique uit en bedekken kleine gaatjes in de jaloezie├źn voor extra verduistering.
  Klik hier
 • Verduisterend dakraam
  Onze raamdecoratie voor dakramen zijn een handige oplossing voor in de slaapkamer. De verduisterende functionaliteit helpt je langer slapen. Er zijn veel verschillende kleuren, zodat er altijd ├ę├ęn bij het interieur past.
  Klik hier

laat je inspireren