085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Echt Zijde Allora Petaliet Gordijnen

 74,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
4551

Over Echt Zijde Allora Petaliet

Ben je op zoek naar een lieflijk gordijn in een warme tint? Bekijk dan de Echt Zijde Allora Petaliet! De raamdecoratie geeft een hippe uitstraling aan je kamer door de mooie glanzende stof gemaakt van 100% zijde. De zachte roze tint zorgt ervoor dat je raamdecoratie goed kunt combineren in verschillende type interieurs.

De gordijnen zijn bovendien erg praktisch omdat je kunt kiezen uit verschillende voeringen. Kies voor een lichtilfterende voering wanneer je het gordijn wilt ophangen in je woonkamer of werkkamer. Deze voering zorgt ervoor dat ook wanneer je het gordijn sluit, het licht je kamer nog binnen kan komen. Wij raden de verduisterende voering aan in je slaapkamer, zodat je kunt genieten van een optimale nachtrust.

Kies voor ringgordijn om je speelse look af te maken. Heb je een hoog plafond? Kies dan voor gordijnen met een dubbele plooi. Hierdoor valt je gordijn tot aan de onderzijde mooi in plooi.

Hang jij de Echt Zijde Allora Petaliet op in je woonkamer, werkkamer of toch in je slaapkamer? Bestel gauw de gratis kleurstaal en bekijk waar het gordijn het best zou staan in jouw huis. De raamdecoratie wordt geheel op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Silk
  • Maximale breedte 4,000mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren