085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVelux door TUISSExpressions Licht Taupe

Expressions Licht Taupe Velux® door TUISS

ÔéČ┬á74,25
Ons eigen merk rolgordijn ontworpen voor een perfecte pasvorm
Selecteer hieronder eenvoudig de code van je raam:
Vind je code:
Kozijnkleur
Lees meer >
Vind je code:
Enkel onze prijs:Selecteer je raamcode
Verzonden in3-5 Werkdagen
Shipping Information icon
7111

Over Expressions Licht Taupe

De Expressions licht taupe is een erg trendy kleur en is eenvoudig te installeren is op je Velux® vensters. Deze mooie verduisterende stof is ideaal voor slaapkamers en garandeert een goede nachtrust.

De Expressions collectie is speciaal voor dakramen gemaakt en is super eenvoudig te installeren. Hierdoor kun je snel van deze raamdecoratie kunnen genieten!

  • 100% Polyester
  • Alle beugels en schroeven inbegrepen
  • Aluminium zijkanalen
  • Verduisterend voor complete privacy
  • Geschikt voor VELUX┬« ramen
  • Het merk VELUX┬« is eigendom van VKR Holding A/S. Tuiss verkoopt producten die geschikt zijn voor VELUX┬«-ramen, maar claimt geen rechten
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren