085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVelux door TUISSExpressions Bunting Roze

Expressions Bunting Roze door TUISS

ÔéČ┬á79,20
Ons eigen merk rolgordijn ontworpen voor een perfecte pasvorm
Selecteer hieronder eenvoudig de code van je raam:
Vind je code:
Kozijnkleur
Lees meer >
Vind je code:
Enkel onze prijs:Selecteer je raamcode
Verzonden in3-5 Werkdagen
Shipping Information icon
7848

Over Expressions Bunting Roze

Perfect om een jong meisje gelukkig te maken, de Expressions Bunting Roze is perfect voor een kinderkamer. De combinatie van het leuke patroon met de verduisterende functies maakt dit raamdecoratie ideaal overdag en 's nachts.

De Expressions collectie is speciaal voor dakramen gemaakt en is super eenvoudig te installeren en het zal de kamer leuk en gezellig maken!
  • 100% Polyester
  • Alle beugels en schroeven inbegrepen
  • Aluminium zijkanalen
  • Verduisterend voor complete privacy
  • Geschikt voor VELUX┬« ramen
  • Het merk VELUX┬« is eigendom van VKR Holding A/S. Tuiss verkoopt producten die geschikt zijn voor VELUX┬«-ramen, maar claimt geen rechten
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren