085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Cotswold Zacht Grijs Vouwgordijn

ÔéČ┬á93,60
587

Over Elektrisch Cotswold Zacht Grijs

Zo zacht dat het haast smeekt om aangeraakt te worden, de knuffelbare stof van het Elektrisch Cotswold Zacht Grijs vouwgordijn zal je charmeren met zijn lieflijke en gezellige karakter. Omhul jezelf met de zachte, duifgrijze toon van dit product en bewonder haar veelzijdigheid door de kwaliteiten die ze bevat van onze SmartView collectie!

Perfect voor ruimtes van kinderkamers tot woonkamers en overal daar tussenin; kies voor een voering met lichtfilterende, thermische of verduisterende werking voor totale lichtcontrole en privacy. Vergeet niet de app te downloaden om ons slimme, draadloze SmartView-systeem te gebruiken, luxe die je versteld zal doen staan!

Wil je eerst zelf in het echt ontdekken hoe dit mooie product is? Kies dan voor een gratis kleurstaal te bestellen. Is het een match? Wij maken jouw nieuwe raamdecoratie liefde altijd naar wens op maat!


  • Volledig op maat gemaakt
  • 88% Polyester, 9% Visco, 3% Cotton
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 500mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 ├á 27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren