085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenElektrisch Choices Alyssa Linnen Bladgroen

Elektrisch Choices Alyssa Linnen Bladgroen Rolgordijn

ā‚¬Ā 79,50
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
2667

Over Elektrisch Choices Alyssa Linnen Bladgroen

Het Choices Alyssa Linnen Bladgroen rolgordijn maakt deel uit van de prachtige en innovatieve Smartview-collectie, dit product geeft jouw huis een frisse en delicate touch. Geknipt voor haast elk interieur door het prachtige botanische patroon, het abstracte ontwerp van aquarel-flora in groene tinten creƫert een artistieke look, ideaal voor ruimtes zoals slaapkamers & studeerkamers.

Als onderdeel van onze Choices-collectie krijg je de optie om te kiezen uit een verduisterde, thermische of lichtfilterende voering om je ruimte naar wens aan te passen! Bedien daarnaast ook dit product met een eenvoudige zwaai vanuit onze SmartView app. Geniet ook van moeiteloos, draadloos gebruik door dit koordloze intelligente systeem!

Meer weten over dit product maar heb je de voorkeur om de kwaliteit van ons product eerst in het echt te beproeven? Bestel dan direct een gratis kleurstaal en laat de kwaliteit voor zichzelf spreken! Wij maken jouw gekozen raamdecoratie vervolgens volledig op maat.

 • Volledig op maat gemaakt
 • 80% Polyester, 20% Linen
 • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
 • Minimale breedte 550mm, Minimale hoogte 400mm
 • Een luxe zachte stof met of een parelmoerachtige, energiebesparende voering die aan de achterzijde gelamineerd is, een lichtfilterende voering of een verduisterende voering
 • Afgewerkte zoom om rafelen te voorkomen
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Nauwkeurige zijwaartse besturing met de nikkel bedieningsketting aan de zijde van jouw voorkeur
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren