085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
van-gogh

Amandelbloesem Linnen Wit Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
4470

Over Amandelbloesem Linnen Wit

Het Amandelbloesem Linnen Wit gordijn van de Van Gogh collectie is een fris en verfijnd gordijn! Het is niet verwonderlijk dat het voor de familie Van Gogh altijd het meest dierbare werk is gebleven.

De witte kleur zorgt voor een schoon interieur met een natuurlijke en rustige uitstraling. De zachte stof en voeringsopties maken dit product zowel een functioneel als decoratief een schot in de roos voor iedereen. Met de praktische keuze uit een verduisterende of lichtfilterende voering is het Amandelbloesem Linnen Wit gordijn een geweldige keuze voor elke kamer in huis. Kies voor de verduisterende voering wanneer je het gordijn wilt ophangen in je slaapkamer voor een optimale nachtrust. Daarnaast kun je kiezen uit ringen of dubbele plooien!

Nieuwsgierig naar deze parel? Vraag kosteloos een kleurstaal aan! Het gordijn wordt, net als alle andere raamdecoratie bij Tuiss, volledig op maat gemaakt.


Vincent van Gogh (1853 – 1890)
(inspired by) Amandelbloesem
Saint-Rémy-de-Provence, February 1890
Olieverf op doek 73.3 cm x 92.4 cm
Van Gogh Museum, Amsterdam
(Vincent van Gogh Stichting)

Met je aankoop steun je het werk van het Van Gogh Museum
© Van Gogh Museum®
vangoghmuseum.com

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren