085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenWilliam Morris Sunflower Zilvergrijs
william-morris

William Morris Sunflower Zilvergrijs gordijnen

ā‚¬Ā 24,75
5660

Over William Morris Sunflower Zilvergrijs

Een van de meest klassieke ontwerpen van William Morris is de Zonnebloem, ontworpen in 1879 en een prachtige aanvulling op onze William Morris collectie in samenwerking met het V&A museum. De zonnebloemen zijn verweven met prachtige bladeren, bloemen en bessen, zo lijkt het elke keer als je naar dit rolgordijn kijkt alsof je weer iets nieuws ziet. De strakke zilvergrijze achtergrond maakt dit gordijn zeer veelzijdig en geschikt voor de slaapkamer, woonkamer, hal, studeerkamer of iedere andere kamer in je huis.

Stem de voering af op de hoeveelheid privacy en licht dat je in de kamer wenst en kies daarbij uit lichtfilterend, verduisterend of ongevoerd. We maken het gordijn helemaal voor je op maat met een enkele plooi, dubbele plooi of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren