085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
cath-kidston

Middenstreep Snoep Rolgordijn

ÔéČ┬á28,00
3493

Over Middenstreep Snoep

Middenstreep Snoep is een energiek rolgordijn vol mooie rode, roze, blauwe, gele en groene tinten. Het design is ge├»nspireerd op ligstoelen en klassieke pyjama's die mooie jeugdherinneringen oproepen, en is een rolgordijn uit onze designercollectie van Cath Kidston. De smalle strepen voegen verfijning toe, terwijl de felle kleur een speelse look geven aan je kamer. 

Kies voor een verduisterende optie of voor een lichtfilterende optie zodat je de perfecte hoeveelheid licht de kamer binnenlaat. Kies voor een verduisterende optie wanneer je het rolgordijn wilt ophangen in je slaapkamer.

Kies voor een rolgordijn van een echt designers merk voor een betaalbare prijs. Alle rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt. Benieuwd naar de kleuren? Bestel dan de gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren