085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenBijou Linnen Taupe

Bijou Linnen Taupe Gordijnen

ÔéČ┬á13,00
5895

Over Bijou Linnen Taupe

Geef je kamer een warm en behaaglijk gevoel met dit Bijou Linnen Taupe gordijn. De rijke linnen mix stof met de aardse natuurlijke taupe tint maken dit gordijn passend in verschillende interieur stijlen.

We maken deze gordijnen voor je met een enkele plooi, dubbele plooi of als ringgordijn. De keuze aan voeringen maken dit taupe kleurige gordijn veelzijdig en geschikt voor iedere kamer in het huis. Voor slaapkamers zijn de verduisterende voeringen zeer geschikt terwijl voor de werkkamer een een lichtfilterende voering prettig is. Standaard worden deze taupe gordijnen zonder voering geleverd. Met een optimale balans van privacy en lichtfiltering kun je zo alle ramen in je huis in dezelfde stijl decoreren, maar met een voering die geschikt is voor de ruimte.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren