085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenZonnebloem Linnen Marine
van-gogh

Zonnebloem Linnen Marine Gordijnen

ÔéČ┬á26,40
4400

Over Zonnebloem Linnen Marine

Blauw is een hippe kleur en een echte blikvanger. Geen wonder dat het Zonnebloem Linnen Marine gordijn van de Van Gogh collectie een populaire keuze is!

Deze raamdecoratie kent veel praktische voordelen. Zo heb je bij dit gordijn keuze uit meerdere voeringen! De verduisterende voering biedt je naast veel privacy, de kans op een betere nachtrust! Het gordijn zorgt ervoor dat het licht de kamer niet binnenschiet en is daarom een populaire keuze voor in slaapkamers. Je kunt deze met een lichtfilterende voering ook perfect in de woonkamer hangen! Daarnaast kun je kiezen voor dubbele plooien of ringen.

Benieuwd naar de blauwe tint in het echt? Bestel dan de gratis kleurstaal! Het Zonnebloem Linnen Marine gordijn wordt, net als andere raamdecoratie van Tuiss, volledig op maat gemaakt.


Vincent van Gogh (1853 - 1890)
(inspired by) Zonnebloemen
Arles, januari 1889
Olieverf op doek, 95 cm x 73 cm
Van Gogh Museum, Amsterdam
(Vincent van Gogh Stichting)

Met je aankoop steun je het werk van het Van Gogh Museum
┬ę Van Gogh Museum┬«
vangoghmuseum.com

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren