085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Sumi Chalk Standaard Gordijnen

ÔéČ┬á21,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5324

Over Sumi Chalk

Deze gordijnen geven je interieur een gezicht. De witte funky geometrische patronen op de beige gordijnstof zijn een speelse creatie en passen perfect in een moderne roomsetting. Omdat de stof bestaat uit een linnenmix brengt het wat extra structuur in je kamer. 

Deze gordijnen worden standaard zonder voering geleverd, waarbij het licht door de stof gefilterd je kamer binnenkomt. Als je iets meer privacy en minder licht in je kamer wilt kunnen we deze gordijnen voorzien van een lichtfilterende voering. Wil je liever dat het licht helemaal geblokkeerd wordt en je optimale privacy hebt, kies dan voor een verduisterende voering. Je kunt dit gordijn daarmee geschikt maken voor iedere ruimte in het huis, van werkkamer tot slaapkamer tot woonkamer. 

Voor een stoere look kun je kiezen voor ringgordijnen en voor een wat traditionelere look kun je kiezen voor plooigordijnen met een enkele of een dubbele plooi.  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren