085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenVerduisterende RolgordijnenSevilla Verduisterend Anker Grijs

Sevilla Verduisterend Anker Grijs Rolgordijn

ÔéČ┬á8,10
2562

Over Sevilla Verduisterend Anker Grijs

Sevilla Verduisterend Anker Grijs is een mooi rolgordijn met een donkergrijze stof. Door de veelzijdigheid van het rolgordijn is dit van onze populairste keuzes.

De grijstint kan met veel kleuren gecombineerd worden, waardoor je de raamdecoratie in veel type interieur kunt ophangen. De Sevilla collectie is gemaakt van waterafstotend polyester waardoor deze eenvoudig te reinigen is. Dit maakt de stof tot een goede keuze voor in de badkamer of keuken. De verduisterende stof zorgt ervoor dat het licht je kamer niet binnen mag komen. De ideale keuze wanneer je het rolgordijn in je slaapkamer wilt ophangen!

Zelfs op zonnige zomerochtend zul je goed kunnen uitslapen! De raamdecoratie komt met gemakkelijk te monteren universele beugels, die geschikt zijn voor plafond-, zij- en wandbevestigingen. Hierdoor kun jij eenvoudig en snel genieten van je nieuwe rolgordijn.

Wil je zeker weten dat dit de juiste grijstint is? Bestel dan kosteloos een kleurstaal. Dit product wordt bij iedere order volledig op maat gemaakt.

 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 3,000mm
 • Minimale breedte 300mm, Minimale hoogte 300mm
 • Blackout for complete privacy
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
 • Als de breedte groter is dan 1800 mm , kan de stof worden samengevoegd door middel van lassen of naaien
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren