085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenScattered Hearts Eendenei
emma-bridgewater

Scattered Hearts Eendenei Gordijnen

 21,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5134

Over Scattered Hearts Eendenei

De hartjes op de Scattered Hearts Duck Egg gordijnen van Emma Bridgewater geven een lieflijke uitstraling aan je kamer. Bridgewater is een bekende Engelse designer. Haar beschilderde aardewerk is een hit in Engeland en in Nederland.

Het patroon is vooral een populaire keuze in kinderkamers. Zijn de gordijnen bedoeld voor in de slaapkamer? Kies dan voor de extra verduisterende voering. Ook kun je kiezen uit ringgordijnen voor een extra stoere look. Wanneer je de gordijnen plaatst in een ruimte met een hoog plafond, kun je beter kiezen voor de dubbele plooi gordijnen. Deze zorgen ervoor dat de gordijnen tot en met de onderzijde van het gordijn mooi in plooi valt. De gordijnen met enkele plooi zijn aan te raden in een strak interieur.

Bekijk de stof eerst zelf van dichtbij en bestel de gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren