085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Loretta Steen Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5573

Over Loretta Steen

Grijs is DE neutrale eigentijdse trendkleur en kan erg stijlvol staan maar kan er in de verkeerde setting ook een beetje koud uitzien.

Dat laatste is zeker niet het geval bij deze Loretta Steen plooigordijnen en ringgordijnen met haar rijke textuurstof. De scherpe grijze kleur heeft een aardse tint die warmte toevoegt maar niets afdoet aan de rijke look.

We werken het gordijn af met of zonder voering. Als je graag een voering wilt kun je kiezen uit een lichtfilterende of verduisterende voering, zodat je verzekerd bent van de gewenste hoeveelheid privacy en lichtinval.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 58% Polyester, 42% Katoen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Verzwaarde hoeken waardoor de gordijnen recht hangen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren