085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Loretta Platinum Standaard Gordijnen

 21,25
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5572

Over Loretta Platinum

Deze Loretta Platinum gordijnen zijn de perfecte aanvulling op je interieur! Ze stralen zowel warmte als stijl uit met de gemêleerde grijstint op de mooie textuurstof.

Dit Loretta Platinum gordijn is beschikbaar als plooigordijn of als ringgordijn en we maken het speciaal voor je op maat met een voering naar keuze. Kies voor de slaapkamer een verduisterende voering en voor de woonkamer een lichtfilterende voering. Liever geen voering? Dat kan ook! We maken het helemaal op maat, speciaal voor jou!

Benieuwd? Bestel nu jouw gratis kleurstaal van de Loretta Platinum gordijnstof. Wist je dat deze stof ook beschikbaar is voor vouwgordijnen en wave gordijnen?

  • Volledig op maat gemaakt
  • 58% Polyester, 42% Katoen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Verzwaarde hoeken waardoor de gordijnen recht hangen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren