085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenFine Velvet Maangrijs

Fine Velvet Maangrijs Gordijnen

ā‚¬Ā 29,60
4848

Over Fine Velvet Maangrijs

Ben je op zoek naar gordijnen die voor een chique uitstraling zorgen? Bekijk de Fine Velvet Maangrijs gordijnen bij Tuiss. De grijze tint is een neutrale kleur die in veel verschillende type interieur staat. De fluwelen stof is dik. Dit creĆ«ert een luxueuze look, en bevordert de akoestiek in je kamer. 

Wist je dat je kunt kiezen uit verschillende voeringen? De verduisterende voering adviseren wij wanneer je de raamdecoratie op wilt hangen in je slaapkamer. Op deze manier kun je je kamer donker houden waardoor je van een betere nachtrust kunt genieten. Je kunt ook kiezen voor een voering waarbij het licht de kamer wel nog zachtjes naar binnen kan schijnen. De lichtfilterende voering raden wij voor in je woonkamer, werkkamer of eetkamer.

Pas de raamdecoratie nog meer aan naar jouw eigen stijl! Kies voor gordijnen met een dubbele plooi of voor ringgordijnen. Gordijnen met dubbele plooi zijn ideaal wanneer je deze op wilt hangen in een kamer met een hoog plafond. Op deze manier valt deze mooi in plooi tot aan de onderzijde van de raamdecoratie. Ringgordijnen zijn eenvoudig op te hangen en geven een iets stoerdere look aan je interieur.

In welke kamer in huis zou jij de Fine Velvet maangrijs ophangen? Bestel gauw de gratis kleurstaal en vergelijk de grijze tint met jouw interieur. De gordijnen worden, net als andere raamdecoratie bij Tuiss, volledig op maat gemaakt. Stijlvol, praktisch en dat voor een lage prijs zoals je van ons gewend bent! Wat wil je nog meer voor raamdecoratie?

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 4,000mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • Bij een breedte groter dan 1300 mm zullen er bij deze stof twee paralelle verticale siernaden worden aangebracht.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren