Chat

 5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl


vanaf €29.45

Tuiss Elements voor VELUX® Ramen

Ontworpen om perfect in je VELUX® dakramen te passen, is onze eigen Elements-collectie van verduisterende rolgordijnen zo eenvoudig te installeren en biedt ongelooflijke kwaliteit. We hebben onze populairste kleuren genomen en ze nog betaalbaarder gemaakt, zodat je meer kunt besparen.

vanaf €44.25

Tuiss Expressions voor VELUX® Ramen

Ons eigen merk, speciaal ontworpen voor VELUX® dakramen. In deze Expressions collectie kan je kiezen uit een groot aantal kleuren en stijlen. Eenvoudig te installeren voor een perfecte pasvorm, al onze Tuiss Expressions rolgordijnen voor VELUX® dakramen zijn allemaal voorzien van 100% verduistering om je een ongelooflijke zonwering te geven.

vanaf €32.35

Tuiss Elements voor FAKRO® Ramen

Onze eigen merkrolgordijnen voor Fakro ramen zijn speciaal ontworpen voor een perfecte pasvorm. Met verbazingwekkende verduisterende eigenschappen biedt deze Elements-collectie uitstekende kwaliteit op de meest populaire kleuren en is zo eenvoudig te installeren dat je ze in slechts enkele minuten tijd eenvoudig kunt monteren.

vanaf €47.65

Tuiss Expressions voor FAKRO® Ramen

Met een enorme keuze aan kleuren voor je Fakro ramen, heeft onze eigen merk Tuiss Expressions collectie iets voor elke stijl. Ze passen perfect bij je Fakro ramen en zijn zo eenvoudig te installeren. Bovendien zijn ze allemaal 100% verduistering om je kamer volledig beschut te houden.

vanaf €32.35

Tuiss Elements voor Dakstra/Rooflite

Rooflite en Dakstra dakramen gebruiken exact dezelfde rolgordijnen en zelfs de raamcodes zijn hetzelfde. Onze eigen merkcollectie van verduisterende rolgordijnen zijn ontworpen om perfect op de ramen te passen en bieden een enorme besparing ten opzichte van de adviesprijs van de fabrikant.

vanaf €48.95

Tuiss Expressions voor Dakstra/Rooflite

Onze unieke, eigen merkcollectie van Expressions verduisterende rolgordijnen voor Dakstra- en Rooflite-ramen bevat een hele reeks kleuren en stijlen waaruit je kunt kiezen. Ze zijn binnen enkele minuten geïnstalleerd en zijn zo ontworpen dat ze perfect bij je raam passen, zonder gedoe.

Tuiss voor VELUX ® Dakramen

Onze collectie Tuiss rolgordijnen van het eigen merk Tuiss voor Velux, Fakro en Dakstra ramen is verkrijgbaar in een reeks kleuren en stijlen die perfect bij je huis passen en die zijn gemaakt om perfect op je raam te passen. Met een enorme besparing tot 70% op de aanbevolen verkoopprijs van de fabrikant kan je kiezen uit verduisterings- en waterdichte opties die gemakkelijk te monteren zijn, wat betekent dat je je rolgordijnen in slechts enkele minuten geïnstalleerd en klaar hebt.

Met een extra korting op de populairste kleuren bespaar je met onze Elements-collecties, terwijl je met onze Elements-collecties een keuze kunt maken uit een heleboel verschillende stijlen, texturen en kleuren die perfect bij je woning passen. Je kunt zelfs kiezen voor een speciale uitschuifbare stang voor gemakkelijke toegang en controle.


3 Star

Jalouzien 50mm

Jalouzien zijn heel mooi. Jammer genoeg was er een klein stukje afgebroken. Omdat we het graag voor het raam wilden en het...

5 Star

houten luxaflex

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

5 Star

Houten jaloezieen 50mm

Snelle levering,precies op maat,mooier als verwacht.Erg tevreden!

4 Star

Luxaflex en rolgordijnen

Prima bedrijf. Alleen onduidelijk wanneer iets geleverd wordt dat klopt niet of wordt niet bijgewerkt

5 Star

Raamdecoratie

Prima

4 Star

Lamellen

2 stuks lamellen besteld

5 Star

Shutters

Helemaal super! En volgens mij de goedkoopste!

5 Star

Dak raam gordijn dakraam

Mijn ervaring met Met ruim decoratie van tuiss is echt zeer goed alles heel snel en netjes geholpen

5 Star

Jaloezie?n

Fijne en duidelijke site, fijn bedrijf om zaken mee te doen.

4 Star

Vouwgordijnen

Alles in orde

5 Star

Vouwgordijnen

Goede service, snelle levering

4 Star

Rolgordijnen

Prima. Overzichtelijke site makkelijk alles invoeren duidelijk. Geen gedoe met leveringen waren zelfs eerder als verwacht....

5 Star

jalouzie

dik tevreden ????

5 Star

50mm jaloezie

Perfect

4 Star

vouwgordijn

We hebben een vouwgordijn helemaal naar onze zin. Er is duidelijk uitgelegd hoe we de maat moesten nemen. En we zijn er blij...

5 Star

Houten lammellen

Snelle levering en goede kwaliteit en op maat

5 Star

Tuiss vouwgordijen

Top, mooie gordijnen, perfect op maat, goede kwaliteit

5 Star

Lamellen

Goede service. Snel geleverd alles goed op maat. En reserve onderdelen erbij.

5 Star

Jaloezieen

Fijne prijzen, snelle levering

5 Star

Witte Houten jaloezieen

Echt geweldige service, ook telefonisch. Product is top kwaliteit en super simpel op te hangen. Geweldige prijs, nergens...