085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
cath-kidston

Button Stip Aloe Rolgordijn

 28,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3508

Over Button Stip Aloe

Dit lichtgroene rolgordijn met stippen is geschikt voor zowel de keuken, woonkamer als slaapkamer. Je kunt namelijk kiezen tussen een lichtfilterende of volledig verduisterende voering. Dit maakt dat de Button Spot Aloe een mooie combinatie van functionaliteit en stijl is. 

Het product is het werk van het designersmerk Cath Kidston. De Button Spot Aloe heeft een eenvoudig stippenpatroon met een frisse groene achtergrond. Wat het ontwerp speciaal maakt, is dat de stippen met de hand getekend zijn om het patroon een meer organisch gevoel en persoonlijk tintje te geven.

Het rolgordijn wordt volledig op maat gemaakt en bestaat uit polyester materiaal. Dit zorgt ervoor dat de raamdecoratie eenvoudig schoon te houden is en goed tegen vocht kan. Hierdoor is het rolgordijn ook goed op te hangen in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken.

Bestel nu de gratis kleurstaal en ontdek het motief van de Button Spot Aloe thuis!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren