085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bijou Linnen Magenta Gordijnen

 12,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5883

Over Bijou Linnen Magenta

Deze prachtige magenta kleurige linnen mix stof springt eruit! De speelse donkerroze tint op het gordijn brengt een vleug vrolijkheid en flair in je interieur. Ondanks dat het een in het oog springende kleur is, is het wel een warme kleur en zou het zeker niet misstaan in een woonkamer of slaapkamer die wel wat kleur kan gebruiken.

Deze gordijnen worden geleverd als plooigordijn of als ringgordijn. De afwerking van dit gordijn gebeurt geheel naar wens omdat je kunt kiezen uit een verduisterende of lichtfilterende voering. Standaard wordt het gordijn zonder voering geleverd.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren