085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bijou Linnen Latte Gordijnen

 10,20
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5881

Over Bijou Linnen Latte

Dit Bijou Linnen Latte gordijn bestaat uit een linnen mix en heeft een huiselijke warme beige kleur. Deze lichtbruine kleur brengt een bepaalde rust in je interieur en maakt het een fijne plek om te zijn, of het nu in je slaapkamer, woonkamer of keuken is. 

Je kunt kiezen voor ringgordijnen of plooigordijnen met een enkele plooi of een dubbele plooi. Ook maken we de voering speciaal voor jou op maat, waarbij je kunt kiezen uit een lichtfilterende voering of een verduisterende voering. Standaard wordt het gordijn zonder voering geleverd.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren