085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bijou Linnen Eendenei Gordijnen

 12,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5874

Over Bijou Linnen Eendenei

De kleur eendenei komt terug in een groot deel van ons assortiment, maar ziet er op verschillende stofstructuren toch steeds anders uit. Bij dit groenkleurige Bijou gordijn maakt de combinatie van de kleur Eendenei met de linnen-mix stof het een van onze favorieten. De pasteltint straalt rust uit en geeft tegelijkertijd een moderne touch aan je inrichting.

We leveren dit gordijn als plooigordijn met een enkele of dubbele plooi of als ringgordijn. Dit gordijn is geschikt voor alle ramen in het huis omdat je per kamer kunt kiezen of je een lichtfilterende, of verduisterende voering wilt. Wil je geen voering? Kies dan voor de standaard optie. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren