085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bijou Linnen Alabaster Gordijnen

 12,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5845

Over Bijou Linnen Alabaster

Maak kennis met de Bijou Linnen Alabaster! Deze prachtige lichte mineraalachtige kleur geeft een frisse touch aan je interieur. Dit lichtbeige gordijn past bij veel kleurschema's en ook in elke kamer van het huis. We maken het gordijn voor je op maat met een enkele plooi, dubbele plooi of met ringen.

Je kiest zelf welke voering je wilt, zodat je het geschikt kunt maken van slaapkamer tot werkkamer tot keuken. Standaard wordt het gordijn zonder voering geleverd. Benieuwd? Bestel dan nu jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren